Shirley Hogervorst

Na haar Commerciële HBO studie is Shirley aan de slag gegaan als interim Office Manager bij Publieke en Private partijen.  In 2001 werd zij gevraagd om een jonge organisatie, genaamd InQuest, te helpen op te bouwen. In september dat jaar sloot zij zich aan bij de 2 DGA’s en kreeg als opdracht om de “achterkant” van de organisatie neer te zetten. Met de groei van de organisatie, ontstond ook de behoefte aan kennis van salarisadministratie en arbeidsrecht. Een cursus PDL heeft geresulteerd in een afgeronde Bachelor Personeel en Arbeid met 2 afstudeerrichtingen te weten Salarisadministratie en Arbeidsrecht.  

Shirley geeft leiding aan de afdeling Operations. Operations heeft verantwoordelijkheid voor alle administraties (klant, kandidaat, bedrijfsmatig, salarisadministratie en financieel), certificeringen en alle operationele onderwerpen van de totale organisatie, ofwel InQuest Holding BV en haar onderliggende dochter ondernemingen. 

Naast Operations heeft Shirley ook de verantwoordelijkheid voor de arbeidsrechtelijke aangelegenheden van InQuest Holding BV, voor zowel Nederland als België. 

2018 © InQuest onderdeel van de Actos Groep - Algemene voorwaarden - Webmail - Privacy - Medewerkers
Webdesign & ontwikkeling door Webtraders