Marc Brugman

Drs Marc J. Brugman is verantwoordelijk voor InQuest Publiek sinds 1 maart 2009. Hij heeft ruim 15 jaar gewerkt in de publieke sector als inkoop- en aanbestedingsmanager bij o.a. het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties en het Ministerie van Defensie.

Daarnaast is hij ook docent Inkoopmanagement bij de Haagse Hogeschool en docent bij de Inkoopacademie. Marc is zeer enthousiast over het inkoopvak en met name over de inkoopontwikkelingen in de (semi) publieke sector. Hij combineert de praktijk met theorie en publiceert geregeld zijn ervaringen en interessante artikelen over inkoop en aanbesteden op zijn site ‘www.aanbestedingsmakelaar.nl’.

Tijdens zijn universitaire studie heeft hij samen met o.a. Professor Gelderman zijn onderzoek gepubliceerd in ‘The International Journal of Public Sector Management’ met als titel ‘Verklaring nalevingsfactoren EU aanbesteden’. Tevens heeft hij diverse artikelen voor vakbladen geschreven en heeft hij in het studieboek ‘ Professioneel Inkopen ‘ voor HBO en WO instellingen, de hoofdstukken m.b.t. Europees aanbesteden geschreven. Hij verzorgt geregeld presentaties en treedt als coach op voor diverse inkopers.

2018 © InQuest onderdeel van de Actos Groep - Algemene voorwaarden - Webmail - Privacy - Medewerkers
Webdesign & ontwikkeling door Webtraders