Keurmerken

Bovib_logo.png#asset:2390 

Bovib werkt tevens aan een keurmerk voor bonafide en transparante intermediairs, waar we ook als InQuest graag ons steentje aan bijdragen. Door middel van een keurmerk kunnen we als InQuest net als de andere leden aantonen dat we onze zaken goed op orde hebben en de kwaliteit hoog in het vaandel staat. Dat betekent dat het op voorhand duidelijk is welke intermediairs zonder problemen kunnen bemiddelen tussen de vraag en het aanbod van flexwerkers. Dit voorkomt eventuele fiscale of financiële ongewenste gevolgen en zorgt voor een soepele en effectieve werkrelatie tussen de verschillende partijen.

Voor meer informatie over Bovib, ga naar de website www.bovib.nl 


SNA-keurmerk.jpg#asset:2496

InQuest is SNA gecertificeerd. Ondernemingen die het SNA-keurmerk mogen voeren, moeten voldoen aan de gestelde eisen in het SNA-schema (o.a. de eisen in NEN 4400 norm). Deze norm is ontwikkeld voor Nederlandse (NEN 4400-1) en buitenlandse ondernemingen die zich op de Nederlandse markt begeven (NEN 4400-2) en die arbeid ter beschikking stellen en/of werk aannemen. De ondernemingen in het register van SNA worden periodiek gecontroleerd en alleen opgenomen als zij voldoen aan de gestelde eisen.

Het SNA-keurmerk is ontwikkeld om de risico’s van inleners van arbeid en opdrachtgevers van werk te beperken. Op basis van de huidige wetgeving lopen deze partijen het risico dat zij aansprakelijk worden gesteld voor verplichtingen uit arbeid die door de uitlener of (onder)aannemer niet zijn voldaan. Bedrijven met het SNA-keurmerk worden periodiek gecontroleerd op hun verplichtingen uit arbeid, waardoor het risico voor de inlener en uitbesteder van werk wordt beperkt. 

Reglement Keurmerklogo | download
Neem contact op
2020 © InQuest onderdeel van de Actos Groep - Algemene voorwaarden - Webmail - Privacy - Medewerkers
Webdesign & ontwikkeling door Webtraders