Werving & Selectie

Professionals realiseren inkoopambities

InQuest Werving & Selectie is gespecialiseerd in werving en selectie binnen de vakdiscipline inkoop, zowel in de private als publieke sector. Onze referentielijst van succesvolle plaatsingen is dan ook indrukwekkend. InQuest levert inkoopprofessionals met de juiste mix van soft skills (gedrag, vaardigheden en competenties) en hard skills (opleiding en ervaring). De meest interessante en uitdagende inkoopfuncties zijn bij ons te vinden. Dat weten steeds meer inkoopprofessionals en opdrachtgevers. Ruim een derde van de inkoperpopulatie in de Benelux staat bij InQuest ingeschreven (onze CV database). In Nederland alleen al zijn ruim 15.000 inkopers geëvalueerd en worden deze actief gevolgd (van operationeel tot executive niveau). 

InQuest heeft inzicht in de arbeidsmarkt- en  demografische ontwikkelingen van inkoop. Om de slagingskans van een succesvolle plaatsing te vergroten, verandert de dienstverlening continu mee met de ontwikkelingen binnen het wervingsvak.

InQuest W&S werkt in de regel op basis van het no cure / no pay principe en hanteert marktconforme en reële condities. Doel is een langdurige partnership met opdrachtgevers en kwalitatieve goede dienstverlening. De periode van de start van de opdracht tot het presenteren van de shortlist bedraagt dan ook maximaal 4 weken, waarbinnen opdrachtgever constant op de hoogte wordt gehouden over de vorderingen in het proces.

Neem contact op
2020 © InQuest - Samen bereik je meer Actos Groep - Algemene voorwaarden - Webmail - Privacy - Medewerkers
Webdesign & ontwikkeling door Webtraders