Talentprogramma

Versterk uw team met jong talent

Uw organisatie staat de komende jaren voor grote uitdagingen. Voor de verdere ontwikkeling van Supply Chain Management en Inkoop zijn de juiste competenties nodig, maar jonge instroom met goede vaardigheden wordt schaars.

Wij bieden u met In2Talent de oplossing met de instroom van jonge, hoogopgeleide talenten. Voor tijdelijke versterking of met uitzicht op een vast dienstverband. Onze ervaren Inkoop- en SCM professionals begeleiden en coachen onze junior consultants intensief. Zo bent u zelf geen extra tijd kwijt aan begeleiding, maar heeft u wel lagere kosten. En u krijgt een frisse, nieuwe dynamiek op de werkvloer.

Met In2Talent werkt u met dé specialist op het gebied van werving en selectie, detachering, opleiding en begeleiding van jonge Inkoop- en SCM professionals. Wij staan garant voor een zorgvuldige selectie op competenties, vaardigheden, gedrag en ambitie.

Onze intensieve begeleiding en coaching van het talent op de opdracht geeft u zekerheid over de kwaliteit van het werk. Coaching en begeleiding op maat betekent dat we continu contact hebben en kunnen bijsturen als dat nodig is. Daarnaast heeft u altijd directe toegang tot de kennis en het netwerk van InQuest.

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en laat een van onze consultants u in een kort gesprek alles vertellen over onze aanpak. Het verplicht u tot niets!

meer over In2Talent
2019 © InQuest onderdeel van de Actos Groep - Algemene voorwaarden - Webmail - Privacy - Medewerkers
Webdesign & ontwikkeling door Webtraders