Sociaal Domein- Inkoop- en Contractmanagement

Inkoopbegeleiding en Contractmanagement in het Sociaal Domein

Inkopen in het sociaal domein draait om mensen en is inmiddels een van de grootste portefeuilles van de gemeenten geworden. Om de beste resultaten te behalen is een zeer zorgvuldige en transparante aanpak nodig voor zowel de gemeente als haar inwoners. En deze aanpak wordt steeds belangrijker.

InQuest geeft niet zomaar advies over inkoop en contractmanagement in het Sociaal Domein. Onze inkoopprofessionals realiseren zich hoe complex dit proces is en hoe belangrijk het is om dit proces effectief te organiseren. Effectief inkopen in het sociaal domein kan alleen met heel veel kennis, betrokkenheid en het creëren van vertrouwen. Dat is precies wat wij u bieden.

Onze adviseurs nemen geen genoegen met alleen het begeleiden van de aanbesteding en het opstellen van de contracten. Ook zorgen wij dat zorgaanbieders en de gebruikers worden betrokken bij de veranderingen. Door heldere uitleg over wet- en regelgeving en door vruchtbare discussies te stimuleren. Hierdoor komt er meer kennis op tafel en weten de partijen elkaar beter te vinden.

InQuest inkoopadviseurs en Contractmanagers hebben inmiddels veel ervaring met de begeleiding van aanbestedingen in het sociaal domein. U bent verzekerd van een ‘op maat’ aanpak die past bij een complexe omgeving die recht doet aan de belangen de gemeente, haar aanbieders en niet te vergeten, de mensen die de sociaal maatschappelijke voorzieningen ontvangen.

Neem dan geheel vrijblijvend contact op en laat een van onze consultants u in een kort gesprek alles vertellen over de InQuest methodiek die leidt tot succes. Het verplicht u tot niets!

Neem contact op
2020 © InQuest onderdeel van de Actos Groep - Algemene voorwaarden - Webmail - Privacy - Medewerkers
Webdesign & ontwikkeling door Webtraders