LEAN Procurement

Hoe kiest u de beste leverancier?

Uw onderscheidend vermogen is bepalend voor uw marktwaarde en continuïteit. Het selecteren van de juiste (voorkeurs)leveranciers is daarbij een eerste voorwaarde!

InQuest Lean Procurement heeft een specifieke methode ontwikkeld en reeds met succes bij diverse bedrijven toegepast, onder andere in de bouw- en installatiebranche. Organisaties worden in het groeiproces ondersteund met deze methodiek middels kennisintegratie tussen opdrachtgever en voorkeursleveranciers. De focus ligt op het bepalen van de juiste kwaliteit, het structureel verlagen van de kosten en het verhogen van het onderscheidend vermogen van uw organisatie.

Actie is reactie. De wijze waarop een organisatie handelt richting leveranciers, is bepalend voor de uitkomst. Laat u inspireren in een vrijblijvend kennismakingsgesprek om tot nieuwe inzichten te komen dat er werkelijk een nieuwe aanpak mogelijk is om los te komen van klassieke modellen. Geen nieuwe theorieën waar de gehele organisatie voor opgeleid moet worden, maar een pragmatische aanpak met succes op korte termijn!

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en laat een van onze consultants u in een kort gesprek alles vertellen over onze aanpak. Het verplicht u tot niets!

Neem contact op
2020 © InQuest onderdeel van de Actos Groep - Algemene voorwaarden - Webmail - Privacy - Medewerkers
Webdesign & ontwikkeling door Webtraders