Werken als (zelfstandig) interim inkoopprofessional?

Laat je eerst adviseren door InQuest!

Heb jij al eens gedacht aan het werken als (zelfstandig) Interim inkoopprofessional? Dan is dit het moment om een carrière als interim-manager in overweging te nemen en je te laten adviseren door InQuest. De huidige markt vraagt om ‘ervaren’ inkoop- en aanbestedingsprofessionals voor snelle opschaling, tijdelijke vervanging en resultaatgerichte inkoopprojecten. Zowel in de publieke als private sector!

Er zijn diverse voordelen te benoemen die horen bij het werk als interimmanager zoals een goede work-life balance, flexibiliteit in opdrachten en de mogelijkheid om als onafhankelijk ondernemer aan de slag te gaan. Aan de andere kant is het opzeggen van een vaste arbeidsovereenkomst spannend, je geeft immers zekerheid op. Ook moet je jezelf juist zien te ‘verkopen’ en beschikken over een goed netwerk. Bezit jij wel de juiste 'skills' om deze stap nu te nemen?

De beslissing om als (zelfstandig) interim professional aan de slag te gaan, neem je niet overhaast. Het is verstandig om vooraf jouw kansen voor succes te bespreken en je goed te laten adviseren door deskundige van InQuest. Wij bespreken jouw ambities en competenties en maken inzichtelijk welke stappen je moet zetten om te beginnen voor een succesvolle start. Wij kunnen je daarbij uiteraard vakkundig helpen en begeleiden, neem contact op (zie onder)

InQuest 'zachte landing', voor de startende professional

Is de drempel nu te hoog om echt als ondernemer te starten? Dan is wellicht ons persoonlijk ontwikkelprogramma InQuest 'zachte landing' wat voor jou. Een aanpak op maat waar we je een vast contract bieden en je professioneel begeleiden naar de positie van een volwaardig interimprofessional /-adviseur. Naast leuke opdrachten die bij jou passen, werken we aan je portfolio en competenties zodat je als onderscheidend inkoopadviseur je ambities kan waarmaken.  

De InQuest consultants bij onze kantoren in Den Haag, Tilburg en Antwerpen zijn gespecialiseerd in de bemiddeling van interim professionals binnen Inkoop- en Supply Chain Management. Zij komen graag met jou in contact om de mogelijkheden voor het werken als interim professional te bespreken in jouw regio en die aansluit op jouw situatie.

Geinteresseerd? Neem nu contact met ons op:  

 • Paul 't Hart (Den Haag)
  • Business Unit Manager Inkoop 
   M +31 (0)6 41074935 E hart@inquest.nl  
 • Lottie van Kelle (Tilburg)
  • Senior Consultant

   M +31 (0)6 13969971 E vankelle@inquest.nl

 • Wouter Brand (Den Haag)
  • Senior Consultant 
   M +31(0)6 42503390 E brand@inquest.nl
 • Rina de Reys (Antwerpen) 
  • Directeur InQuest Interim België 
   M +32 (0)477 06 86 91 E dereys@inquest.be

of algemeen via info@inquest.nl / 070-3029040 

Neem nu contact op
2020 © InQuest onderdeel van de Actos Groep - Algemene voorwaarden - Webmail - Privacy - Medewerkers
Webdesign & ontwikkeling door Webtraders