InQuest Interim

Grootste interim inkoopnetwerk in Nederland en België

InQuest Interim heeft een leidende positie voor interim inkoopfuncties in Nederland en België, zowel in de publieke – als private sector. Met een ongekend uitgebreid netwerk van persoonlijk geselecteerde inkoopprofessionals naar kennis en werkelijk ervaring, is InQuest Interim in staat om op alle niveaus, voor elk specifieke behoefte een interim inkoopadviseur/professional in te zetten. InQuest Interim helpt vakkundig bij het realiseren van gezonde ambities op het gebied van inkoopmanagement, structurele inkoopbesparingen en/of de verdere professionalisering van de inkoopfunctie.

InQuest Interim dankt haar positie aan haar dagelijkse activiteiten in het vinden en actief blijven volgen van de interim inkopers op elk niveau. Volgens een bewezen professioneel selectietraject worden kandidaten al dan niet opgenomen in de InQuest-Dbase en door InQuest Interim bemiddeld. De professionals worden vervolgens intensief gevolgd via ons 'InQuest Volg Systeem'. Een InQuest interim Inkoopprofessional beschikt dan ook altijd over een bewezen trackrecord en een ervarings- en deskundigheidsprofiel dat past bij de interimopdracht. 

Voor tijdelijke extra inkoopkracht, bij een overbruggingperiode of bij complexe inkoop- aanbestedingsprojecten, InQuest Interim levert snel, is flexibel, deskundig en werkt persoonlijk.

Neem contact op
2020 © InQuest - Samen bereik je meer Actos Groep - Algemene voorwaarden - Webmail - Privacy - Medewerkers
Webdesign & ontwikkeling door Webtraders