Bid- en Tendermanagement

Succesvol inschrijven op overheidsopdrachten

Zaken doen met de (semi-)overheidssector vraagt om een specifieke commerciële aanpak. Het binnenhalen van opdrachten binnen deze sector verloopt langs formele procedures: het fenomeen aanbesteding. Het inschrijven op een aanbesteding vergt veelal een grote inspanning van een organisatie (in geld en manuren) en het is daarom essentieel om de kans op succes te maximaliseren. InQuest Bidmanagement helpt u hierbij middels een gedegen en weloverwogen aanpak door specialisten die een gedegen track record hebben met het winnen van aanbestedingsdeals. 

Ervaren bidmanagers

Bid Management bij InQuest is nadrukkelijk méér dan alleen het aansturen van een proces. Voorafgaand aan het bid proces helpen wij u de latent aanwezige vragen bij uw klant te ontwikkelen welke uiteindelijk kunnen leiden tot aanbestedingen. We helpen bij het zicht krijgen op aankomende aanbestedingen en bij de keuzebepaling wel of niet aan te bieden. Wanneer er wordt besloten tot inschrijving op een aanbesteding helpen we u bij de coördinatie van het offerteproces. Onze consultant ‘masseert’ en prikkelt het offerteteam zodanig dat de belangrijkste punten en oplossingen voor de aanbieding op tafel komen. Die informatie wordt gebruikt om onderscheidende teksten op te stellen. 

Onze adviseurs zijn specialisten die gewoonlijk binnen de overheid zelf aanbestedingen uitschrijven en commercianten die meerdere aanbestedingen hebben weten te winnen. Onze ‘dubbele’ ervaring aan zowel de inkoop- als de verkoopzijde en specifiek voor (semi-)overheidsaanbestedingen levert hier een sterk voordeel op.

Neem geheel vrijblijvend contact op en laat ons u in een kort gesprek alles vertellen over de InQuest methodiek die leidt tot succes. Het verplicht u tot niets!

Neem contact op
2020 © InQuest onderdeel van de Actos Groep - Algemene voorwaarden - Webmail - Privacy - Medewerkers
Webdesign & ontwikkeling door Webtraders