Vooraankondiging: Inkopers op de Golfbaan 2018 (10-9)16 apr. 2018

Vooraankondiging! 

" Inkopers op de Golfbaan " vindt dit jaar plaats op Golfbaan het Rijk van Nunspeet, zonder twijfel de mooiste golfbaan van de Veluwe. Op maandag 10 september verzamelen de inkopers van Nederland en België zich opnieuw, om te ervaren hoe mooi Golf kan zijn. Door deel te nemen aan de 11e "Inkopers op de Golfbaan" Golfdag verzekerd u zich van een heerlijke en zeer gezellige dag samen met veel inkoopcollega’s en relaties. 

Golfbaan het Rijk van Nunspeet 

Dankzij de ligging in dit unieke natuurschoon bepalen vijvertjes en rietkragen, zandverstuivingen en oude vliegdennen, speelse doorkijkjes en bijzondere vergezichten het karakter van de sfeervolle 27-holes bosbaan.   Verhoogde afslagplaatsen, met een fraai uitzicht op datgene wat komen gaat, maken uw golfronde op Het Rijk van Nunspeet tot een belevenis. De zandgrond, het geavanceerde beregeningssysteem en het zorgvuldige baanonderhoud zorgen ervoor dat onze baan onder alle weersomstandigheden in topconditie verkeert.   

Marc Brugman, Directeur InQuest/ Actos en oprichter van Aanbestedingsmakelaar en Hans Weusthof, secretaris van het ISMC congres én van de SIGB, heten u van harte welkom op dit jaarlijks terugkerend event. Samen met onze sponsoren gaan wij van dit grootste Inkoop-golf netwerk van Nederland weer een hele mooie golfdag maken. 

Inkopers-op-de-golfbaan.jpg#asset:9662

“Inkopers op de Golfbaan” wordt in 2018 mede mogelijk gemaakt door:

IOG20181.png#asset:14487

 * Interesse om als sponsor deel te nemen aan organisatie van dit event? Bel Hans Weusthof 06-22058542 of Marc Brugman (06-34566059) of mail brugman@inquest.nl

2019 © InQuest onderdeel van de Actos Groep - Algemene voorwaarden - Webmail - Privacy - Medewerkers
Webdesign & ontwikkeling door Webtraders