Rijksoverheid HIS/UBR complimenteert InQuest voor haar diensten06 sep. 2017

InQuest, het grootste gespecialiseerde personeelsbemiddelingsbureau in Nederland en België binnen het vakgebied Inkoop en Aanbesteden, een stevige pluim gekregen voor de door hen geleverde diensten. InQuest wordt bedankt voor hun ‘goede service” heeft het UBR | HIS, het departement dat verantwoordelijk is voor inkoop van onder meer externe diensten voor zes (kern)departementen, een fles champagne en een begeleidende brief uitgereikt.

InQuest draagt bij aan de ontwikkeling van UBR/HIS door het hebben van een open lijn over lastige vraagstukken waarbij we allebei de kool en de geit niet hoeven te sparen. En als we nieuwe administratieve processen willen testen- die mogelijk tot vertraging kunnen leiden, vandaar testen in de praktijk- is InQuest zonder meer bereid om proefkonijn te zijn” ( Richard Lennartz, hoofd van de UBR | HIS)

InQuest is preferred supplier bij de Rijksoverheid sinds 1 maart vorig jaar en de inspanningen voor het leveren van ervaren inkoopprofessionals, is niet onopgemerkt gebleken.  Paul t Hart, BU managers InQuest, ziet dit compliment van UBR/HIS als blijk waardering voor het gehele InQuest team.  

2018 © InQuest onderdeel van de Actos Groep - Algemene voorwaarden - Webmail - Privacy - Medewerkers
Webdesign & ontwikkeling door Webtraders