InQuest: Den Haag, Antwerpen en… Tilburg!08 feb. 2018

Een nieuw jaar, een nieuwe vestiging. Buiten onze kantoren in Den Haag en Antwerpen, bieden wij nu ook onze diensten aan via ons kantoor in Tilburg. Waarom? Omdat er veel gebeurt in Brabant en Limburg waar wij in kunnen ondersteunen. En laten we eerlijk zijn, wij van ‘onder de rivieren’ werken graag met mensen van onder de rivieren. Zachte G of niet.  

Ons kantoor Tilburg heeft de focus en het netwerk voor bedrijven en instanties in de regio. We kunnen meerwaarde leveren voor o.a. de maakindustrie, handel, logistiek en FMCG. Met ons uitgebreide netwerk in heel de Benelux van inkoop- en supply chain professionals, kunnen wij zowel voor uw interim als vaste functies de geschikte kandidaten selecteren. En zoekt u jong inkooptalent voor het uitvoeren van bijvoorbeeld een spend analyse? Daar kunnen we met ons In2Talent-programma in voorzien!

Op het kantoor Tilburg werken Lottie van Kelle en Ferry Saleh. Lottie van Kelle is inmiddels 3 jaar werkzaam bij InQuest en was eerder medeverantwoordelijk voor de interim private markt vanuit het kantoor in Den Haag. Inmiddels is zij zowel voor interim als werving & selectie de specialist voor het Zuiden. Ferry Saleh is een enthousiaste starter die zich het recruitment- en inkoopvak snel eigen maakt en zich bezighoudt met het selecteren van de kandidaten. Samen maken Lottie en Ferry van kantoor Tilburg een volwaardige vestiging. 

Elk bedrijf of instantie met een inkoop- en supply chainafdeling in het Zuiden kunnen wij helpen. Zoekt u een tijdelijk tactisch inkoper ICT? Bel ons. Een technisch inkoper met 10+ jaar ervaring om een project vlot te trekken? Wij helpen graag. Een logistiek manager die stevig in zijn schoenen staat? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht. Alle sectoren, vast, interim of deta-vast, altijd. Bovendien werken wij goed samen met onze collega’s in België, dus liever een Belgische kracht? Geen probleem!

Wilt u vrijblijvend kennismaken? Een keer een kop koffie drinken? Sparren over de inkoopmarkt of de markt voor inkopers? Wij komen langs! Dit geldt natuurlijk ook voor kandidaten die op zoek zijn naar een nieuwe opdracht of baan. Wij gaan graag het gesprek aan. 

Tot snel, 


Lottie van Kelle                                                    Ferry Saleh

Vankelle@inquest.nl                                             Saleh@inquest.nl                          

06-13969971                                                        06-20227564


2018 © InQuest onderdeel van de Actos Groep - Algemene voorwaarden - Webmail - Privacy - Medewerkers
Webdesign & ontwikkeling door Webtraders