InQuest - ASG Event: Agile en Scrum voor InkoopBegin datum: 05-jun.-2018 17:30
Eind datum: 05-jun.-2018 21:00
Kosten: Geen
Locatie: Stadhouderslaan 7, Den Haag

Het optimaliseren van inkoopprocessen, Total cost of ownership en effectief leveranciersmanagement zijn belangrijke ontwikkelingen van inkooporganisaties, dat weten we bij InQuest als geen ander. De vraag is, hoe anticipeer jij op deze ontwikkelingen?

Agile werken is een interessante manier om met deze uitdagingen van de inkooporganisatie om te gaan is. Agile betekent letterlijk wendbaar/lenig en is in de kern een mindset met belangrijke waarden als:

  1. samenwerken met de klant is essentieel voor succes
  2. lever in kleine transparante stappen concreet zichtbaar of tastbaar resultaat
  3. inspelen op veranderende prioriteiten is belangrijker dan het volgen van een plan
  4. Kortcyclische face-to-face interactie met collega’s met diverse expertise leidt tot succes

Een populaire en tevens ook de meest bekende manier om Agile te werken, is Scrum. Scrum stelt teams in staat om complexe trajecten op creatieve en productieve wijze succesvol af te ronden. Zo ook een inkoopproject. Daarbij staat het leveren van maximale klantwaarde steeds centraal, iets dat inkopers ook zal aanspreken.

Inkoop en Agile/Scrum! 

Hoe ga jij als inkoper op een Agile wijze met leveranciers en andere stakeholders om? Om deze vraag te beantwoorden organiseren InQuest – onderdeel van Actosgroep- en Agile Scrum Group een event waarin we laten zien hoe Agile en Scrum kan bijdragen aan de optimalisering van inkoopprocessen, aan lagere total cost of ownership én aan beter leveranciersmanagement.

Schrijf je tijdig in voor dit event! 

Wil je als inkoper kennismaken met Agile en Scrum werken en wat dat betekent voor jouw dagelijkse praktijk? Kom dan 5 juni as. naar Den Haag. Na deze avond heb je tools in handen om mee te kunnen gaan met de nieuwe ontwikkelingen, weet je wat Agile is en begrijp je begrippen als Scrumteams, Product Owners en Scrum Masters. In ieder geval ga je naar huis met voldoende inspiratie om van jouw inkooporganisatie een flexibele en wendbare unit te maken!

  • Doelgroep :  Senior/Manager Inkoopprofessionals uit zowel de publiek als private Sector
  • Datum: Dinsdagavond 5 juni van 17.30 uur tot 21.00 uur
  • Locatie: Stadhouderslaan 7 Den Haag

                         Schrijf u tijdig in via formulier onderaan, want vol = vol ( Max 12 personen per groep)  

Meer informatie bij info@inquest.nl of 070-3029040

Ga naar onderstaand inschrijfformulier en wij zien je graag 5 juni in Den Haag


Dit event wordt mede mogelijk gemaakt door: 

Agile Scrum Group Herengracht 124
1015 BT Amsterdam
020 2614 195
www.agilescrumgroup.nl

12345.jpg#asset:14969

 

Over Agile Scrum Group

Agile Scrum Group richt zich op organisaties die op een flexibele, wendbare (Agile) manier producten en diensten willen ontwikkelen. Waar Agile en Scrum van oudsher voornamelijk voor IT is gebruikt, wordt deze methodiek steeds meer toegepast op niet-IT projecten. Bijvoorbeeld het opstellen van een plan van eisen bij een aanbesteding, het opstellen van een inkoopbegroting, of een marketingcampagne bij een bank, worden ook volgens de Scrum methodiek uitgevoerd.

Ons doel is altijd om een “Agile Mindset” te realiseren bij de organisaties waar wij werkzaam zijn. Het creëren van betrokkenheid en het overdragen van kennis door middel van het uitvoeren van workshops en opleidingen is een belangrijk onderdeel van het borgen van Agile Scrum.

In alle stappen van een Agile Scrum implementatie betrekken wij medewerkers en management als het gaat om het creëren van draagvlak voor de gebruikte methodiek en de uiteindelijke oplossing. Ons doel is dat medewerkers uiteindelijk zelfstandig met Scrum aan de slag willen en ook kunnen 

Inschrijfformulier Agile Scrum

Velden met een * zijn verplicht
2019 © InQuest onderdeel van de Actos Groep - Algemene voorwaarden - Webmail - Privacy - Medewerkers
Webdesign & ontwikkeling door Webtraders