INKOOPSTAGIAIR LATEN MEEKIJKEN IN UW ORGANISATIE?30 okt. 2017

Stage, het begin van een mooie carriére! en uiteraard werken we graag aan de toekomst van Inkoop. De beroepsopleiding HBO logistiek & economie van de Hogeschool Rotterdam leidt studenten o.a. op tot inkoop- of Supply chain professionals. Dat kan alleen als er genoeg inkooporganisaties uit het bedrijfsleven en de overheid samenwerken met hogescholen en daar helpt InQuest graag een handje bij. 

De studenten zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends. Zij weten wat er speelt in het vakgebied Inkoop en Logistiek en bieden u nieuwe inzichten. Het zijn nog geen professionals. En daarom hebben zij begeleiding nodig en geschikte taken & werkzaamheden. Dat vraagt om investering in de toekomst! 
Tijdens het laatste half jaar van hun opleiding (februari 2017 tot juni 2017) lopen de studenten stage.  Zo bereiden zij zich zo goed mogelijk voor op de praktijk. Dat kan ook bij uw organisatie. 

• Ligt er een onderzoeksvraag waar uw medewerkers geen tijd voor hebben? 
• Kunt u wel wat ondersteunende hulp gebruiken bij de dagelijkse werkzaamheden?
• Vindt u het interessant een student te begeleiden?

Neem contact op met InQuest (info@inquest.nl) o.v.v. Stage of bel 070-3029040 (Susan Ruiter) en wij brengen u graag -om niet- in contact met een selecte groep studenten. 

Copyright2018 © InQuest onderdeel van de Actos Groep - Algemene voorwaarden - Webmail - Medewerkers
Webdesign & ontwikkeling door Webtraders