Hoe ziet een dag van een junior inkoopconsultant bij In2Talent er uit?08 sep. 2017

In2Talent; Talent van nu, voor morgen!                                

In2Talent is onderdeel van InQuest, het grootste inkoopbureau in de Benelux. In2Talent is ervan overtuigd dat de huidige ontwikkelingen vragen om mensen die willen blijven leren, verder kijken, hun verantwoordelijkheid nemen en doorzetten. Door intensieve samenwerking en begeleiding on-the-job kunnen we de beste resultaten boeken voor onze inkooptalenten en voor onze klanten. Op de korte en op de lange termijn.

Kijk hier mee met een van onze inkooptalenten! In 2 jaar van starter naar onderscheidende inkoopconsultant. https://youtu.be/Nqq2eEdgxi4

Inkooptalent

Inkooptalent krijgt bij ons de ruimte om te leren, gebruik te maken van onze jarenlange ervaring in inkoop en zich persoonlijk verder te ontwikkelen. Onze klanten hebben altijd voldoende inkoopcapaciteit, krijgen vernieuwende inzichten op de werkvloer en behouden de aanwezige kennis op de werkvloer. 

Wij willen voorop lopen door met talenten en klanten te werken die weten welke competenties nodig zijn om inkoop verder te brengen. 

Net afgestudeerd en wil je als startende inkoopprofessionals bij diverse opdrachtgevers, je verder ontwikkelen met behulp van een professionel inkoopcoach! Het in2talent team zoekt collega's! 

Meer informatie, neem contact met ons op info@in2talent.nl of ga naar www.in2talent.nl 

2018 © InQuest onderdeel van de Actos Groep - Algemene voorwaarden - Webmail - Privacy - Medewerkers
Webdesign & ontwikkeling door Webtraders