Graag stellen wij u voor: Ferry Saleh05 jan. 2018

Ik ben Ferry Saleh en sinds 2 januari 2018 werkzaam bij InQuest als junior consultant. 

Recent ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam, International Business en Management, een internationale studie volledig in het Engels. Ik heb nu de ambitie om mij te gaan ontwikkelen in het recruitment vak. Momenteel ben ik weer woonachtig in mijn geboortestad: het mooie ’s-Hertogenbosch. Ik ben niet het type dat ‘de weg van de minste weerstand’ kiest, maar ga juist de uitdaging aan. Zo heb ik o.a. deelgenomen aan een ‘exchange semester’ aan de ‘University of the Freestate’ in Zuid-Afrika. Verder heb ik in mijn jeugd altijd zeer fanatiek en op hoog niveau getennist (top 30 van Nederland). 

Ik hou ervan om doelen te stellen en daar volledig voor te gaan. Ik ben positief en competitief ingesteld. Mochten jullie verder nog iets willen weten: op maandag ben ik altijd te vinden in Den Haag en de rest van de week werk ik samen met Lottie in Tilburg. Tot snel!

Als onderdeel van business unit interim management ga ik me bezig houden met interim aanvragen. Binnen InQuest houd ik mij bezig met het bemiddelen van inkoop en scm/logistiek professionals bij onze opdrachtgever uit voornamelijk de private sector. 

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan hoor ik graag van je. Contact me via saleh@inquest.nl of op +31 620227564. Tot snel!

2018 © InQuest onderdeel van de Actos Groep - Algemene voorwaarden - Webmail - Privacy - Medewerkers
Webdesign & ontwikkeling door Webtraders