Marc Brugman

Drs Marc J. Brugman is directeur bij InQuest sinds 1 maart 2009 en richt zich met name op de (semi) publieke sector.  Hij heeft ruim 15 jaar gewerkt in de publieke sector als inkoop- en aanbestedingsmanager bij o.a. het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties en het Ministerie van Defensie.

Marc is enthousiast over het inkoopvak en met name over de inkoopontwikkelingen in de (semi) publieke sector. Hij gelooft dat de komende jaren de ontwikkeling van Inkoop als discipline veel meer afhangt van de juiste mensen dan van modellen of inkooptools. De ultieme uitdaging voor Inkooporganisaties is om kennis, competenties en ervaring op de juiste plaats te krijgen. Daar zal het verschil worden gemaakt! 

Tijdens zijn universitaire studie heeft hij samen met o.a. Professor Gelderman zijn onderzoek gepubliceerd in ‘The International Journal of Public Sector Management’ met als titel ‘Verklaring nalevingsfactoren EU aanbesteden’. Marc combineert de praktijk met theorie en publiceert geregeld zijn ervaringen over inkoop en aanbesteden oa op zijn site ‘www.aanbestedingsmakelaar.nl. Hij verzorgt geregeld presentaties en treedt als coach op voor diverse inkopers.

Copyright2018 © InQuest onderdeel van de Actos Groep - Algemene voorwaarden - Webmail - Medewerkers
Webdesign & ontwikkeling door Webtraders