Tiende editie “Inkopers op de Golfbaan” groot succes13 Sep 2017

Een tweede lustrum. Ooit begonnen op de Free-golf baan in Vlaardingen met 30 inkopers, is “Inkopers op de Golfbaan” uitgegroeid tot het sportiefste event voor Inkoopprofessionals uit Nederland en België.

Voor de tiende keer op rij was het evenement “Inkopers op de Golfbaan” weer een groot succes. 98 inkopers uit de private en publieke sector kwamen 4 september bij elkaar op de golfbaan bij het Rijk van Nunspeet. Marc Brugman en Hans Weusthof hadden het evenement, samen met hoofdsponsoren InkoopAcademie en InQuest, tot in de puntjes geregeld.

‘Inkopers op de golfbaan’ staat bekend als hét netwerkevenement voor professionals die op een informele manier in aanraking willen komen met inkoopcollega’s. Om deel te nemen zijn zowel ervaren als beginnende golfers welkom. Voor nieuwe inkoop-golfers wordt er een clinic aangeboden door golfprofessionals van het golfpark.

Wedstrijdvorm Texas Scramble

Na de opening, kregen de deelnemers met een Golfvaardigheidsbewijs (GVB) of Baanpermissie een korte toelichting over de wedstrijdvorm van  de dag namelijk Texas Scramble. Vervolgens werd ging om 12.00uur het startsignaal en werd er op 18 holes tegelijkertijd gestart.  Texas Scramble, een spelvorm waarbij hoge en lage handicappers goed met elkaar kunnen samenspelen, zorgde een goede snelheid in de baan waardoor er na afloop voldoende tijd was om te netwerken met de andere deelnemers.

Beginnende golfers

Voor de beginnende golfers werd er door professionals van het Rijk van Nunspeet een clinic gegeven. Na een demonstratie door de Golfpro´s zelf leerden de deelnemers zelf vlug de kneepjes van het putten, chippen en de full swing. Ongeveer dertig inkopers deden hieraan mee en tijdens het wedstrijdje op de par-3 baan bleken er zelfs nog wat talenten tussen te zitten.

Geslaagde dag

De geslaagde dag werd afgesloten door een netwerkborrel, prijsuitreiking en BBQ. Er zijn nieuwe contacten gelegd, kaartjes uitgewisseld en (inkoop-)ervaringen gedeeld. De scheidslijn tussen inkopers in de publieke en private sector is deze dag weer wat dunner geworden.

Inkopers-op-de-golfbaan.jpg#asset:9198


Winnaars 2017

1e prijs 18-holes

(aangeboden door Alpheios)

- Katja Polovtseva

- Evert-Jan Stoffels

- Jeroen Corts

- Carel Verspaget

2e prijs 

(Aangeboden door Hago)

- Ines de Ridder

- Raoul Braeken

- Robert Kos

 

3e prijs 

( Aangeboden door CTM Solution)

- Ric konings

- Walther Buné

- Frank Grashof

 

De Longest Mannen (Heineken)

- John Beerkens

De Longest Vrouwen (Heineken)

- Ines de Ridder

De Neary Mannen en Vrouwen ((Heineken)

- Robert Kos

Grootste Clinic-talent (Negometrix)

- Petra Gebraad

Tombola (Heineken)

- Geertje Borgsteijn (België) 


“Inkopers op de Golfbaan” 2017 werd mede mogelijk gemaakt door:

Hoofdsponsoren:

InkoopAcademie.jpg#asset:2082logo.png#asset:2401

Subsponsoren: 

   iog3.jpg#asset:7534:partner                Afbeeldingsresultaat voor lyrecoAfbeeldingsresultaat voor hago  Afbeeldingsresultaat voor ctmsolutiondpapg3.png#asset:9669

munckhof.png#asset:10769


Media-Partners:

 Abmlogo_tekst_graph_zin_v1-1.png#asset:2    Afbeeldingsresultaat voor inkoopjobs                         Gerelateerde afbeelding

* Interesse om volgend jaar als sponsor ook deel te nemen van dit event? Bel Hans Weusthof 06-22058542 of Marc Brugman (06-34566059) of mail brugman@inquest.nl

Copyright2018 © InQuest onderdeel van de Actos Groep - Algemene voorwaarden - Webmail - Medewerkers
Webdesign & ontwikkeling door Webtraders